Kajak, Møn, Outdoor

kajakture sommers├Žson

Kajakture langs Møns kyster i sommersæsonen fra juni til september - når vejr og vind tillader det!

Kajaktur og fossiljagt ved Møns Klint 
Varighed ca 6 timer.

Turen begynder ved Klintholm havn, og har et stræk på ca 5 km langs kysten op til Møns Klint.  Der vil være ca 12-14 km kajaktur i roligt tempo og med pauser undervejs, og ikkmindst et langt strand stop midtvejs, med tid til madpakker, fortælling om møns klints naturhistorie og hjælp til at finde fossiler selv. Turen kræver at man kan være fysisk aktiv i en længere periode, og derfor er i rimelig god fysisk form.

Pris: 750 Kr

Halvdags kajaktur Langs de mønske kyster.
Varighed: 3-4 timer.

Mødesteder:
Møns Klint tur: Busene Have, forenden af Hampelandsvej, 4791 Borre

Ulvshale og nordkysten af Møn: P-pladsen "Tønden" ved Ulvshale strand (lige efter Ulvshale camping) 

Bogø rundt: Sånninge Havn, Skånningevej, 4793 Bogø

Pris. 500 kr.

Tidspunkt:
På forespørgsel og efter aftale

Booking kontakt Tina på tlf. + 45 5096 1110

 

Kajak introduktion 
Kajak  introduktion giver basic instruktion i at ro kajak under beskyttede forhold. Enten i klintholm havn eller på Stege Nor
 Her kan alle få en god oplevelse - lille som stor, smalle som brede. 

Turene kræver ingen forudsætninger

Instruktion og lille tur varer ca 1,5 - 2 timer.

Pris: 300 kr pr person

Tidspunkt:

Turene planlægges på forespørgsel. Er I en mindre gruppe på 4 personer, er det mulligt at få turen kun for jer uden andre deltagere, hvis det ønskes.

Sikkerhed

Alle kajakture er i roligt tempo, kystnært og gennemføres kun hvis vind- og vejrforhold er rolige og vandtemperaturen er over 12 grader. Der er derfor altid forbehold for aflysning ved dårligt vejr. Turene betales kun når de gennemføres, og derfor modtager vi ikke betaling på forhånd.

Ved spørgsmål kontakt  Tina  på tlf. +45 5096 1110 eller på mail: naturenkalder@gmail.com

Stand Up Paddle

SUP - "Stand-Up-Paddle" er en sjov aktivitet på vandet, hvor du sikkert oplever dig i ro på vandet og kan tage på tur når vandet er stille, og med SUP boardet kan du lege, både på det stille vand og når de er lidt bølger på vandet. Det kræver lidt mere balance at SUP´pe end at ro kajak.
SUP, Stand Up Paddle surf er verdens hurtigst voksende vandsport og er ideal langs de danske kyster og egnet til at tilpasse udfordringen efter niveau så både familer, børn og meget sporty folk kan få glæde ved aktiviteten. SUP er et helt nyt tilbud hos os, og vi glæder os meget til at udvikle dette tilbud på Møn, så det passer til de behov og ønsker vi møder. Børn kan let være med og finde det sjovt.

Varighed:
ca 2 timer.

Pris:
Inkl. nstruktion og udstyr er 450 kr pr board. Minimum 2 deltagere/ boards

Tid og sted:
Aftales ved booking