Kajak eller kano

Kajak: Det kræver balance og styrke at padle kajak, men er al arbejdet værd. I kajak bliver man som ét med den omgivende natur, når man lydløst glider igennem vandet og kajakken følger vandets bevægelse. Det er en stor og flot oplevelse at mærke naturen fra kajak om det i havet rundt om Møn eller på søerne og åer i Sverige. 
Vi kan lave ture for alle niveauer, blot man har lysten, modet og kan svømme.Det er en yndet aktivitet at opleve Møns Klint fra havsiden i kajak. Dog er det meget afhængig af vejr, vind og bølger om disse ture kan gennemføres. Til gengæld byder Møn på mange andre smukke kyststrækninger, der så kan lade sig gøre. 

 

Kano: Giver stabilitet på vandet og ro til at nyde frokosten og kaffen på vandet, dog kræver det både styrke, god kommunikation og samarbejde at paddle en kano. Kano på søer, på elve og kanalerne i Dalsland er en meget attraktiv aktivitet i området, og kan stærkt anbefales som en del af en naturferie til Sverige.

 

Stand Up Paddle

SUP, Stand Up Paddel surf, er verdens hurtigst voksende vandsport og er ideal langs de danske kyster. Træn din balance og koordination og få en legende oplevelse på vandet. Det kræver lidt mere balance at SUP´pe end at ro kajak. Det er til gengæld mere legende og der er større mulighed for selv at tilpasse udfordringerne. Det er sikrere end at ro, da man ikke kan "vende bundet i vejret" og man nemt kan komme op igen. Børn kan let lege med. Efter instruktion laver vi ture langs kysten eller leger med boardet på jeers strand spot. Varighed ca. 2 timer.

Fisketur på Møn

Havørred langs kysten eller geddefiskeri på søen. Få oplevelse af nærhed med naturen og oplev lykken når der er bid på krogen. Vores fiskeguide hjælper , viser fisketeknikker og viser de bedste fiskesteder på Møn.

Fisketure på søerne i Dalsland byder på mange forskellige slags ferskvandsfisk

Adventure weekend

En fantastisk weekend i naturen med  sjove udfordringer for krop, sjæl og hjerne, for såvel store som små. Det gælder på islandsk hesteryg, til tops i træerne, under kajaksejlads eller på adventureløb i et udfordrende terræn. Adventure weekends samsættes efter deltagerforudsætninger og alder, og egner sig for såvel skoleudflugten, teambuilding arrangementet, eller den uforglemmelige familieweekend.